Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malagablaulgrana F.C (47837) - Meltokyo (800125) » 282602031: T30/R2

Copa 282602031 Información oficial sobre el partido 282602031 en Hattrick

28.04.2010 12:00:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 2

Fluent Club Alineación oficial del equipo 'Fluent Club' en el partido 9 - 10 Salesianos C.F Alineación oficial del equipo 'Salesianos C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fluent Club Alineación oficial del equipo 'Fluent Club' en el partido 2 - 3 Salesianos C.F Alineación oficial del equipo 'Salesianos C.F' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,1 % 27,3 % 45,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fluent Club

Goles Goles

  • 101 Minuto 35 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Paulo Couto trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 110 Minuto 55 (Gol de falta): Una falta al minut 55 va proporcionar un lliure directe al Fluent. Arnaud De Graeve va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 2.
  • 123 Minuto 60 (Gol por la derecha): Corria el minut 60 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Ilgvars Zemrībo, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 112 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Arnaud De Graeve! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lari Haikka de Fluent amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Fluent, Béla Gajdács, col·locà la pilota just a les mans d'en Miguel Gómez de Villamayor. El marcador: 3 - 3.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ilgvars Zemrībo va xutar fora per a Fluent, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Fluent Ituren Unamunzaga no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Miguel Gómez de Villamayor es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Fluent, Tomas Håkansson, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Lari Haikka va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 5.
  • 058 Minuto 135 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Nicolás José Castelli de Fluent va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 138 (Penalti marcado): En Cyril Bönheim anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 6 per a Fluent.
  • 056 Minuto 141 (Penalti marcado): El jugador de Fluent Alberto Birrer no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Miguel Gómez de Villamayor es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 8 - 7.
  • 056 Minuto 144 (Penalti marcado): Camil Dumitru va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 9 - 8.
  • 058 Minuto 146 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Fluent, Paulo Couto, col·locà la pilota just a les mans d'en Miguel Gómez de Villamayor. El marcador: 9 - 9.

Salesianos C.F

Goles Goles

  • 174 Minuto 14 (Gol de penalti): Quan passaven 14 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Salesianos. En Petar Todorović va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Miguel Madariaga Orozco va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 160 Minuto 65 (Gol de falta): Petar Todorović va empatar per a Salesianos, posant el marcador a 3 - 3, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Després de 19 minuts, Stanton Escamilla va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Camil Dumitru va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Stanton Escamilla quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Camil Dumitru, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 94 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Pavlo Kurilenko que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Salesianos Miguel Gómez de Villamayor, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Camil Dumitru. El marcador continuava 3 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Juan Ezpeleta de Salesianos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Camil Dumitru en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Matteo Zumbo de Salesianos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En David Cadalla anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Salesianos.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Miguel Madariaga Orozco va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 6.
  • 058 Minuto 137 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Stanton Escamilla va xutar fora per a Salesianos, el marcador es va quedar igual: 6 - 6, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 139 (Penalti marcado): En Leandro Castela anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 7 per a Salesianos.
  • 056 Minuto 142 (Penalti marcado): Eusébio Eanes va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 8 - 8.
  • 056 Minuto 145 (Penalti marcado): En Gard Mydland anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 9 - 9 per a Salesianos.
  • 056 Minuto 148 (Penalti marcado): En Pavlo Kurilenko anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 9 - 10 per a Salesianos.