Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GALILEA C.F. (1337934) - Jemaink FC (434717) » 282601321: T30/R2

Copa 282601321 Información oficial sobre el partido 282601321 en Hattrick

28.04.2010 12:00:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 2

GALILEA C.F. Alineación oficial del equipo 'GALILEA C.F.' en el partido 3 - 1 hoquei team Alineación oficial del equipo 'hoquei team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
GALILEA C.F. Alineación oficial del equipo 'GALILEA C.F.' en el partido 2 - 1 hoquei team Alineación oficial del equipo 'hoquei team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,6 % 33,3 % 28,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GALILEA C.F.

Goles Goles

  • 114 Minuto 69 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 69. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Honorio Cacheiro va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a GALILEA per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jani Karekoski, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del GALILEA van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Carsten Purkl, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Honorio Cacheiro va estar a punt de marcar al minut 68 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 222 Minuto 100 (Ocasión por la izquierda): En Antonio Utrera va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 110 (Lesión): El jugador de GALILEA Emmanuel Lecourt va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Andrea Ligi va entrar en el seu lloc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de GALILEA Honorio Cacheiro, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Andrzej Jesionowski. El marcador continuava 1 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Pompeio Gamallo de GALILEA, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Andrzej Jesionowski en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Antonio Utrera de GALILEA va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de GALILEA, Jani Karekoski, col·locà la pilota just a les mans d'en Andrzej Jesionowski. El marcador: 2 - 1.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de GALILEA, Isaías Lobato, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 1 al marcador.

hoquei team

Goles Goles

  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): El hoquei era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Mats Bäckwald va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manoel Fraga de hoquei es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Company de hoquei la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Iván Urquiza va xutar fora per a hoquei, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de hoquei, Manoel Fraga, col·locà la pilota just a les mans d'en Isaías Lobato. El marcador: 2 - 1.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Felipe Ortiz Osborne de hoquei va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de hoquei, Brillantino Vilardevós, col·locà la pilota just a les mans d'en Isaías Lobato. El marcador: 2 - 1.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de hoquei Ignacio Barreiro, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Isaías Lobato. El marcador continuava 3 - 1.