Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Si Si tOntOn (988409) - Blimea Broncos (794108) » 282601134: T30/R2

Copa 282601134 Información oficial sobre el partido 282601134 en Hattrick

28.04.2010 12:00:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 2

F.C. Martinenc Alineación oficial del equipo 'F.C. Martinenc' en el partido 3 - 2 BEMEWIANOS FC Alineación oficial del equipo 'BEMEWIANOS FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Martinenc Alineación oficial del equipo 'F.C. Martinenc' en el partido 3 - 2 BEMEWIANOS FC Alineación oficial del equipo 'BEMEWIANOS FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,8 % 25,4 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Martinenc

Goles Goles

  • 103 Minuto 39 (Gol por la derecha): Martinenc no perdien la fe, i al minut 39 del partit, Joaquín Suárez va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 111 Minuto 57 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Joaquín Suárez va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Martinenc empatava el partit, 2 a 2, al minut 57.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Damir Vidović, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Martinenc Eduard Visinescu quasi va assolir l'empat al minut 32 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El Martinenc va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Viktor Evstrakhin la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joaquín Suárez de Martinenc es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Velasco Lahoz de Martinenc es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.

BEMEWIANOS FC

Goles Goles

  • 116 Minuto 29 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 29, en Jérémy Vallon del BEMEWIANOS va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Hans-Lothar Gehl que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38, un xut de Hans-Lothar Gehl des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): BEMEWIANOS va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Leszek Garstka va desviar el xut final de Joaquín Ibáñez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Alexandrino Pinho, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 58 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 263 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Hans-Lothar Gehl va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.