Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Escondinavo f.c (1333288) - Los Golondrinos (1436812) » 282601086: T30/R2

Copa 282601086 Información oficial sobre el partido 282601086 en Hattrick

28.04.2010 12:00:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 2

los4fantasticos Alineación oficial del equipo 'los4fantasticos' en el partido 0 - 2 Los Golondrinos Alineación oficial del equipo 'Los Golondrinos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los4fantasticos Alineación oficial del equipo 'los4fantasticos' en el partido 1 - 1 Los Golondrinos Alineación oficial del equipo 'Los Golondrinos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,4 % 1,8 % 14,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los4fantasticos

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Joel Benevides i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a los4fantasticos, però el xut de Isaak Karayiannakis va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Isaak Karayiannakis de los4fantasticos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): los4fantasticos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Nilton Natividade no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava David Coutiño al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Annunziato Arcone, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Los Golondrinos

Goles Goles

  • 140 Minuto 16 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Golondrinos va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Patrick Milliot aconseguint el 0 - 1.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del los4fantasticos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Almir Kansky la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Golondrinos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 38.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): En Joel Alzamora va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Syafruddin Widjanarko de Golondrinos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joel Alzamora.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a David Berategui no era cap impediment.