Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rohans F.C. (1580678) - Grupo Salvaje (441788) » 282600509: T30/R2

Copa 282600509 Información oficial sobre el partido 282600509 en Hattrick

28.04.2010 12:00:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 2

Real Huerta F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Huerta F.C.' en el partido 1 - 2 Grupo Salvaje Alineación oficial del equipo 'Grupo Salvaje' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Huerta F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Huerta F.C.' en el partido 1 - 2 Grupo Salvaje Alineación oficial del equipo 'Grupo Salvaje' en el partido
Tiene un resultado normal 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,4 % 1,3 % 85,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Huerta F.C.

Goles Goles

  • 100 Minuto 63 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Manuel Pardal va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Manuel Pardal va estar a punt de marcar al minut 84 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Håkon Olsen de Huerta es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Denis Apopei de Huerta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 8 (Lesión leve): En Loïc Läuffer ocupà el lloc d'en Ernest Koziorowski al 8 minuts, dos minuts després que el jugador de Huerta quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): Després de 64 minuts jugats, Rúben Florentino es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Todor Shalev.

Grupo Salvaje

Goles Goles

  • 115 Minuto 16 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Eugen Westermann no va poder aturar Rod Campese de Grsalvaje, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 16 el 0 - 1.
  • 182 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Juan Carlos Valderrama va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Eugen Westermann va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Grsalvaje que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Rod Campese, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Dejan Vladisavljević al minut 19, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): Yury Sobyanin hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Veljo Vihalem havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.