Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LVTEAM (314500) - super palaze (988812) » 282600505: T30/R2

Copa 282600505 Información oficial sobre el partido 282600505 en Hattrick

28.04.2010 12:00:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 2

Samba Dream F.C. Alineación oficial del equipo 'Samba Dream F.C.' en el partido 0 - 11 himilce Alineación oficial del equipo 'himilce' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Samba Dream F.C. Alineación oficial del equipo 'Samba Dream F.C.' en el partido 0 - 9 himilce Alineación oficial del equipo 'himilce' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Samba Dream F.C.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Amancio Rubiato de Samba va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Cristiano Chica de Samba va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan José Vadillo.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Juan José Vadillo de Samba es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 89.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Diego Morón.

himilce

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): Amb 10 minuts jugats, Robert Marco Nickel de himilce va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23, himilce va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Francisco Maestre Lobo, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Liūtas Polenyševas va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Francisco Maestre Lobo va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, Robert Marco Nickel va augmentar l'avantatge de himilce a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): En Santi Cabellos entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al himilce, un peu providencial d'en Leevi Hoyer va situar el 0-6 al panell digital.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Francisco Maestre Lobo, que va ser qui va marcar 0 - 7, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Liūtas Polenyševas va augmentar l'avantatge de himilce a 0 - 8 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Santi Cabellos de himilce va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 9 al minut 88. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Santi Cabellos va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 89, i va fer pujar el 0 - 10 per a himilce.
  • 180 Minuto 89 (Gol de falta): Al minut 89, una falta xutada per Robert Marco Nickel va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 11 per a himilce. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 85 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Iván Zúñiga Pimentel va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 85 de joc.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 12 (Tirita (médico)): Apolo Vergara Giles es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Leevi Hoyer ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.