Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los trambolikaos (1458745) - hfhevdhdcjh (1436660) » 282600394: T30/R2

Copa 282600394 Información oficial sobre el partido 282600394 en Hattrick

28.04.2010 12:00:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 2

valenciamarioland Alineación oficial del equipo 'valenciamarioland' en el partido 0 - 4 New Clanca Alineación oficial del equipo 'New Clanca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
valenciamarioland Alineación oficial del equipo 'valenciamarioland' en el partido 0 - 4 New Clanca Alineación oficial del equipo 'New Clanca' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

valenciamarioland

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Facundo Chapper s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 28 (Lesión): Moisés Solaun va sortir coix del terreny de joc, substituït per Nicola Casarini. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 092 Minuto 81 (Lesión grave): Alberto Gandarias, de valenciamarioland, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Thor Bolstad el va substituir.

New Clanca

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Filomeno Yurre quedar desmarcat i marcar per a Clanca al minut 25. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Olaf Zeh de Clanca va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 44. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 77 de partit va donar a Clanca l'avantatge per 0 - 3. Filomeno Yurre en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 83, Clanca va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Carlos Sanabria.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Clanca va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Miguel Rojas Solís, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Minutis Gaidulevičius va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Óscar Ruiz Arenzana va entorpir al marcador d'en Olaf Zeh per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marvin Bozic.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 24 (Tirita): Al minut 24, Jamie Hartmans de Clanca es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 095 Minuto 44 (Lesión): Jamie Hartmans no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Ronen Idan.
  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Thomas Giachin ocupà el lloc d'en Sébastien Delarche al 73 minuts, dos minuts després que el jugador de Clanca quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.