Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Igueste Anaga (1414253) - Villa de Neila (1601986) » 282599796: T30/R2

Copa 282599796 Información oficial sobre el partido 282599796 en Hattrick

28.04.2010 12:15:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 2

Igueste Anaga Alineación oficial del equipo 'Igueste Anaga' en el partido 2 - 1 DRUIDIACS Alineación oficial del equipo 'DRUIDIACS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Igueste Anaga Alineación oficial del equipo 'Igueste Anaga' en el partido 1 - 4 DRUIDIACS Alineación oficial del equipo 'DRUIDIACS' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,5 % 0,4 % 91,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Igueste Anaga

Goles Goles

  • 119 Minuto 4 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Igueste va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Hernán Jorge Dombald va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 134 Minuto 32 (Gol de penalti): Als 32 minuts de joc, els nois de Igueste van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Cristian Saavedra augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Gordon Borsay va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Raül Mallofré ocupà el lloc d'en Ângelo Fernando Formiga al 83 minuts, dos minuts després que el jugador de Igueste quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

DRUIDIACS

Goles Goles

  • 151 Minuto 63 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 63 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Carlos Hernán Isaacs.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Sebastian Żarnoch la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de DRUIDIACS havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 77 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Sebastian Żarnoch, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 262 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 84, en un 1 contra 1 amb el porter, però Jędrzej Cebernik va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Sebastian Żarnoch des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Hernán Isaacs de DRUIDIACS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Zenon Rostek de DRUIDIACS es va guanyar la targeta groga merescudament.