Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Lgns (489343) - Hyaku Nin Giri (800633) » 282598406: T30/R2

Copa 282598406 Información oficial sobre el partido 282598406 en Hattrick

28.04.2010 12:15:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 2

gongoloi Alineación oficial del equipo 'gongoloi' en el partido 0 - 3 Oh Rey Pablito Alineación oficial del equipo 'Oh Rey Pablito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
gongoloi Alineación oficial del equipo 'gongoloi' en el partido 1 - 0 Oh Rey Pablito Alineación oficial del equipo 'Oh Rey Pablito' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gongoloi

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Antonio Laviña es va comportar com un juvenil al minut 74 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Timotej Mihalko de gongoloi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Jesús Redondo de gongoloi va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de gongoloi Severo Maestro González va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Carlos Moro de gongoloi va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de gongoloi Demetriusz Skrzeczyński, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Gonzalo Grande. El marcador continuava 0 - 2.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Ion Grigore, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Gonzalo Grande va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de gongoloi i 0 - 3 al marcador.

Oh Rey Pablito

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Pablito van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 28, però Antonio Laviña va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pablito va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Salva Hinojosa, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 78 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Oliver Lopez García, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pablito, l'equip va recuperar la pilota al minut 80 i va contraatacar. En Oliver Lopez García va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 92 (Ocasión de contra por la izquierda): Pablito van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 92, però el xut de Salva Hinojosa des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 96 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gustaaf Fehr es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Pablito, Noel Canares, col·locà la pilota just a les mans d'en Jesús Redondo. El marcador: 0 - 0.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Oliver Lopez García va clavar el 0 - 1 per a Pablito amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Antonio Laviña de Pablito, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jesús Redondo en un bon llançament des del punt fatídic. 0 - 2.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Pablito Francisco Irazoqui no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jesús Redondo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 0 - 3.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Gustaaf Fehr de Pablito va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.