Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

!yeah! (485576) - Futbol club mataró (797346) » 282598307: T30/R2

Copa 282598307 Información oficial sobre el partido 282598307 en Hattrick

28.04.2010 12:15:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 2

Valtimore United. F.C Alineación oficial del equipo 'Valtimore United. F.C' en el partido 2 - 4 Vinaròs F.C. Alineación oficial del equipo 'Vinaròs F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Valtimore United. F.C Alineación oficial del equipo 'Valtimore United. F.C' en el partido 0 - 3 Vinaròs F.C. Alineación oficial del equipo 'Vinaròs F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valtimore United. F.C

Goles Goles

  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Christian Hervy sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Can Ulam que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Valtimore van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 20, però el xut de Christian Hervy des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Valtimore va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ambrož Lukáč va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 99, Ambrož Lukáč de Valtimore va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 60 (Lesión leve): Després de 60 minuts jugats, Robert Maerivoet es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ambrož Lukáč.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Xoxé Álvarez Areces de Valtimore va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Anders Ermar va xutar fora per a Valtimore, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Iuliu Pann de Valtimore va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Valtimore Can Ulam no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Paco Balsa es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Marcus Eriksson de Valtimore va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Vinaròs F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 59 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 59 minuts Hugo Leonardo Pavano va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Manuel Pujadas va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 19, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Florian Duault va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Vinaròs va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Tadeusz Popielarski es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 111 (Ocasión por la izquierda): Emilio Díez va marcar al minut 111 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 112 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 112, quan en László Hanczár va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ivo Madero de Vinaròs es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Vinaròs, Ivo Madero, col·locà la pilota just a les mans d'en Florian Duault. El marcador: 1 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Hugo Leonardo Pavano de Vinaròs, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Florian Duault en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Vinaròs Manuel Pujadas, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Florian Duault. El marcador continuava 1 - 2.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Vinaròs, Javier Antonio González de Mata, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): En Tadeusz Popielarski anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 4 per a Vinaròs.