Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Van Bommel's (1584737) - MEGA RAYO (800884) » 282597773: T30/R2

Copa 282597773 Información oficial sobre el partido 282597773 en Hattrick

28.04.2010 12:15:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 2

Van Bommel's Alineación oficial del equipo 'Van Bommel's' en el partido 1 - 8 PuPuS GRaNDeS F.C. Alineación oficial del equipo 'PuPuS GRaNDeS F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Van Bommel's Alineación oficial del equipo 'Van Bommel's' en el partido 0 - 4 PuPuS GRaNDeS F.C. Alineación oficial del equipo 'PuPuS GRaNDeS F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Van Bommel's

Goles Goles

  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Als 89 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Bommels va acabar amb la pilota als peus de 範 (Fan) 衡智 (Hengzhi) que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Pantaleo Boldizzoni va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 76 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Bommels va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Nikos Doukatelis va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

PuPuS GRaNDeS F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): Quan passaven 2 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del GRaNDeS. En Paolo José Liano va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Bommels. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Olimpio Alborés la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del GRaNDeS es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 7.
  • 184 Minuto 30 (Gol de penalti): Passaven 30 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Paolo José Liano va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 184 Minuto 33 (Gol de penalti): GRaNDeS va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Paolo José Liano va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): Olimpio Alborés va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de GRaNDeS, Karl Larnaudie, que va marcar, sense saber com, el 0 - 5.
  • 136 Minuto 82 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Arvilas Varenkevičius s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Paolo José Liano, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 0 - 6.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Klaus Neidig de GRaNDeS l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 7 al minut 89 de partit.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al 89 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a GRaNDeS augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Håkan Persson es rifés el porter i marqués el 1 - 8.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Klaus Neidig va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 10 (Lesión leve): En Bernd Spee de GRaNDeS va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Klaus Neidig va prendre el seu rol al minut 10.