Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sambinhao Team (1437275) - Racing Garrotxa (488063) » 273868014: T30/J14/X

Liga 273868014 Información oficial sobre el partido 273868014 en Hattrick

24.07.2010 14:25:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 14 / X.3815 (182382)

Sambinhao Team Alineación oficial del equipo 'Sambinhao Team' en el partido 0 - 4 United Capullos Alineación oficial del equipo 'United Capullos' en el partido
0 - 1 Felipe Torroja (17')
0 - 2 Víctor Pallarès (19')
0 - 3 Bohdan Je?ycki (43')
0 - 4 Joan Nolla (56')
Sambinhao Team Alineación oficial del equipo 'Sambinhao Team' en el partido 0 - 4 United Capullos Alineación oficial del equipo 'United Capullos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Sambinhao Team Alineación oficial del equipo 'Sambinhao Team' en el partido 1 - 5 United Capullos Alineación oficial del equipo 'United Capullos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sambinhao Team

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 12 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Fernando Delfín de Sambinhao va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Mauro Mínguez que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 16 per blocar una centrada d'en Gonzalo Serrano Benítez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Sambinhao.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Sambinhao va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Esteve Dorriols va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro de Quiñones de Sambinhao la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): En Fernando Delfín de Sambinhao va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Crisanto Foraster va prendre el seu rol al minut 18.
  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): Sambinhao va fer una substitució al minut 70. Gonzalo Serrano Benítez va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Esteve Dorriols.

United Capullos

Goles Goles

  • 140 Minuto 17 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Capullos va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Felipe Torroja aconseguint el 0 - 1.
  • 182 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 19 de partit va donar a Capullos l'avantatge per 0 - 2. Víctor Pallarès en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Bohdan Jeżycki va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Joan Nolla, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Samuel Abadal es va quedar sol davant del porter, al minut 41. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Alain Azkue després de 57 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Serafín Espasa va poder desviar-lo a córner.
  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Pep Bernaus va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 71 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Camilo Garavito de Capullos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.