Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Asesinos Natos C.F. (1455426) - A.D.TEIDE (438123) » 273854568: T30/J13/X

Liga 273854568 Información oficial sobre el partido 273854568 en Hattrick

17.07.2010 14:25:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 13 / X.3575 (182142)

Asesinos Natos C.F. Alineación oficial del equipo 'Asesinos Natos C.F.' en el partido 1 - 0 Jusgat de Guardia Alineación oficial del equipo 'Jusgat de Guardia' en el partido
Óscar Martinez Lerdo (73') 1 - 0
Asesinos Natos C.F. Alineación oficial del equipo 'Asesinos Natos C.F.' en el partido 1 - 0 Jusgat de Guardia Alineación oficial del equipo 'Jusgat de Guardia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Asesinos Natos C.F. Alineación oficial del equipo 'Asesinos Natos C.F.' en el partido 1 - 1 Jusgat de Guardia Alineación oficial del equipo 'Jusgat de Guardia' en el partido
Tiene un resultado normal 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,7 % 7,3 % 71,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asesinos Natos C.F.

Goles Goles

  • 137 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Sigmund Dulle va anar a parar al cap de Óscar Martinez Lerdo que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Asesinos el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Adam Gheorghe! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 71 (Tirita (médico)): Sigmund Dulle es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Sigmund Dulle de Asesinos va abandonar el terreny de joc després de 77 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Luis Mari Ordoñez Villa va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En Antonio Gil de Asesinos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Primo Caboz va prendre el seu rol al minut 79.

Jusgat de Guardia

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jorge Valdenebro haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Guardia al minut 5.
  • 262 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Benxamín Sueiras va fer una jugada per la banda esquerra, però Javier Badorrey va aturar el seu xut.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Guardia van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jofre Ponces, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Jofre Ponces de Guardia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.