Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

beredis (989665) - miniivan (1462580) » 273838378: T30/J11/X

Liga 273838378 Información oficial sobre el partido 273838378 en Hattrick

03.07.2010 14:25:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 11 / X.3286 (181853)

russian f.c Alineación oficial del equipo 'russian f.c' en el partido 9 - 1 Torroña FC Alineación oficial del equipo 'Torroña FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
russian f.c Alineación oficial del equipo 'russian f.c' en el partido 4 - 0 Torroña FC Alineación oficial del equipo 'Torroña FC' en el partido
Tiene una suerte increíble 4.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

russian f.c

Goles Goles

  • 111 Minuto 16 (Gol por el centro): Passat el minut 16 de joc, Gianfilippo Galvan facilitava les coses al russian amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 24 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de russian. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Jens Peter Blæsild xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de russian a 3 - 1. Ekaitz Epelde va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 130 Minuto 41 (Gol de falta): El gol de falta de Eduardo García de Barrosa sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 41 i ampliar l'avantatge de russian a 4 - 1.
  • 134 Minuto 66 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de russian al minut 66, que va llançar ajustat al pal en Jens Peter Blæsild. 5 - 1 pels locals.
  • 130 Minuto 80 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Jens Peter Blæsild va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 80 el resultat passava a ser de 6 - 1.
  • 115 Minuto 81 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 81 minuts de joc, Víctor Montrós, corrent com un esperitat, superà primer Herminio Cores per velocitat, i després el porter posant el 7 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 130 Minuto 86 (Gol de falta): Als 86 minuts, Jens Peter Blæsild va ampliar l'avantatge de russian amb un 8 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Enrique Pardo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 9 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 37 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Eugeniu Puia que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Arturo Giménez Soller de russian va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Al minut 36, Ekaitz Epelde de russian es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 095 Minuto 83 (Lesión): russian es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Marino Schiavelli no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Dorian Pillon al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 76 (Evento clima: sol, OK técnico): Bruno Pemartín semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Torroña FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 8, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Franz-Christoph Fränkel es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco Sanz Escribano de Torroña va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.