Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SALALALALALALALA (1588357) - Road 08 (1456879) » 273837479: T30/J11/X

Liga 273837479 Información oficial sobre el partido 273837479 en Hattrick

03.07.2010 14:25:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 11 / X.3270 (181837)

SALALALALALALALA Alineación oficial del equipo 'SALALALALALALALA' en el partido 3 - 1 tuputamadre fc Alineación oficial del equipo 'tuputamadre fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SALALALALALALALA Alineación oficial del equipo 'SALALALALALALALA' en el partido 1 - 2 tuputamadre fc Alineación oficial del equipo 'tuputamadre fc' en el partido
Tiene suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,5 % 13,5 % 61,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SALALALALALALALA

Goles Goles

  • 138 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Carlos Custurer arribés a peus de Roderic Beneito, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a SALALALALALALALA el 1 - 0.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Roderic Beneito, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a SALALALALALALALA.
  • 134 Minuto 58 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a SALALALALALALALA i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 58 minuts de joc. Mentre en Ignacio Estremera el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): SALALALALALALALA va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Carlos Custurer va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter José Folguer.
  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Roderic Beneito va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de SALALALALALALALA.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): SALALALALALALALA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ermegildo Oviedo en un 1 contra 1 amb el porter José Folguer, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48, Aldaxur Etxebarrieta gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però José Folguer va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

tuputamadre fc

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del SALALALALALALALA. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alejandro Velón la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del tuputamadre es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 37.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de tuputamadre, l'equip va recuperar la pilota al minut 8 i va contraatacar. En Evaristo Aparicio va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 252 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Francisco Sanz la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de tuputamadre havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.