Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Miraflores Team C.D. (996038) - MTOS (438835) » 273831298: T30/J5/X

Liga 273831298 Información oficial sobre el partido 273831298 en Hattrick

22.05.2010 14:25:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 5 / X.3160 (181727)

Miraflores Team C.D. Alineación oficial del equipo 'Miraflores Team C.D.' en el partido 4 - 0 Club Futbol Can Llong Alineación oficial del equipo 'Club Futbol Can Llong' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Miraflores Team C.D. Alineación oficial del equipo 'Miraflores Team C.D.' en el partido 4 - 0 Club Futbol Can Llong Alineación oficial del equipo 'Club Futbol Can Llong' en el partido
Tiene un resultado normal 3.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miraflores Team C.D.

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Miraflores contenien la respiració mentre en Horácio Fonseca s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 130 Minuto 36 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Tobias Pihlstrand va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 36 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): En Tobias Pihlstrand de Miraflores va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Miraflores va aconseguir el 4 - 0 quan Salomón Castellanos va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Carlos Peláez va estar a punt d'avançar els locals al minut 14 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Rodebert Uexküll al minut 35 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Koenmar Creutzberg va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El Miraflores ho intentava per la dreta per mitjà de Horácio Fonseca, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 85 (Lesión): Pablo Ronda no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Ignacio Bujeda.

Club Futbol Can Llong

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 66 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Julen Mira es va comportar com un juvenil al minut 66 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 253 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 69 en Jordi Cortines va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en José Félix Vela va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lluís Masferrer de Futbol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aureliano Oitavén de Futbol amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84 de partit, Lluís Masferrer de Futbol va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.