Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sel de la peña (118723) - f.c. assassins creed (1593031) » 273826766: T30/J6/X

Liga 273826766 Información oficial sobre el partido 273826766 en Hattrick

29.05.2010 14:25:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 6 / X.3079 (181646)

SPRINGFIELD EL PI Alineación oficial del equipo 'SPRINGFIELD EL PI' en el partido 5 - 2 f.c. assassins creed Alineación oficial del equipo 'f.c. assassins creed' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SPRINGFIELD EL PI Alineación oficial del equipo 'SPRINGFIELD EL PI' en el partido 2 - 0 f.c. assassins creed Alineación oficial del equipo 'f.c. assassins creed' en el partido
Tiene bastante suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPRINGFIELD EL PI

Goles Goles

  • 110 Minuto 24 (Gol de falta): SPFLD equilibrava els comptes al minut 24 quan en Alejandro Ruiz va transformar una falta en el 1 a 1.
  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Passats 29 minuts, Bastien Loup, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. SPFLD es posava per davant!
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 30, Kevin Silveira va pentinar un córner cap al segon pal que Uwe Zanner va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 1.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del SPFLD van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Sylvester Beyer va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 2 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Alejandro Ruiz va augmentar la diferència de SPFLD a 5 - 2 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de SPFLD van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Kevin Silveira va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22, Iacob Buliga arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Uwe Zanner va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de SPFLD la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 89 (Evento clima: sol, K.O. potente): Sylvester Beyer estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

f.c. assassins creed

Goles Goles

  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): En Jaime Halcón va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 119 Minuto 64 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Siscu Torras va treure un córner llarg cap al segon pal que en Juan Miguel Carreras Serra, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El assassins creava perill des de la dreta al minut 69, però en Mathijs Gooren, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Fernando Lagos Mármol desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 70 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Jesús Cirarruistia, el jugador de assassins va ser expulsat al minut 70.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Siscu Torras de assassins va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Koloman Kalinka de assassins es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Riekus van Duin de assassins va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 89 (Lesión grave): Després de 89 minuts, assassins va veure com el seu jugador Fernando Lagos Mármol havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Alejandro Peiró Amo entraria per ocupar el seu lloc.