Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Navak's Team (1339990) - Club de Futbol Calella (124336) » 273825876: T30/J8/X

Liga 273825876 Información oficial sobre el partido 273825876 en Hattrick

12.06.2010 14:20:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 8 / X.3063 (171390)

Navak's Team Alineación oficial del equipo 'Navak's Team' en el partido 0 - 4 happygarden Alineación oficial del equipo 'happygarden' en el partido
0 - 1 Pablo Monis (2')
0 - 2 Alexander Mäschle (6')
0 - 3 Pablo Monis (82')
0 - 4 Goran Velovi? (89')
Navak's Team Alineación oficial del equipo 'Navak's Team' en el partido 0 - 4 happygarden Alineación oficial del equipo 'happygarden' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Navak's Team Alineación oficial del equipo 'Navak's Team' en el partido 0 - 9 happygarden Alineación oficial del equipo 'happygarden' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Navak's Team

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Karol Bochnak no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jorge Erles estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): En Edmundo Martínez ocupà el lloc d'en Juan Mata al 24 minuts, dos minuts després que el jugador de Navaks quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

happygarden

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Goran Velović va anar directament als peus de Pablo Monis que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 182 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Alexander Mäschle va aprofitar un error defensiu al minut 6, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a happygarden.
  • 184 Minuto 82 (Gol de penalti): Al minut 82 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Pablo Monis va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Goran Velović va augmentar l'avantatge de happygarden a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 23 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del happygarden va deixar en bona posició a en Pablo Monis per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Pablo Moral, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 25 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. happygarden va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 280 Minuto 77 (Ocasión de falta): Luis Francisco Sabater va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Pablo Monis que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 287 Minuto 87 (Ocasión tiro lejano): Al minut 87 un refús amb el peu d'en Luis Francisco Sabater va anar a parar als peus del Pablo Moral que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Pablo Moral va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 89 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 89 de partit, quan un jugador de happygarden, en Pablo Monis, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.