Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.D Huesc Ham (1597353) - En Guardia!! (1591590) » 273823143: T30/J10/X

Liga 273823143 Información oficial sobre el partido 273823143 en Hattrick

26.06.2010 14:20:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 10 / X.3014 (171341)

S.D Huesc Ham Alineación oficial del equipo 'S.D Huesc Ham' en el partido 0 - 1 pakocholo mix Alineación oficial del equipo 'pakocholo mix' en el partido
0 - 1 Antonio Higuera (65')
S.D Huesc Ham Alineación oficial del equipo 'S.D Huesc Ham' en el partido 0 - 1 pakocholo mix Alineación oficial del equipo 'pakocholo mix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
S.D Huesc Ham Alineación oficial del equipo 'S.D Huesc Ham' en el partido 0 - 2 pakocholo mix Alineación oficial del equipo 'pakocholo mix' en el partido
Tiene un resultado normal 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.D Huesc Ham

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Huesc va estar a punt de posar-se per davant al minut 27 però Miguel de Caamaño va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): El Huesc va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 51, però en Artur Torrats va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Huesc van sortir al contraatac al minut 82, però Valentín Deive va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Gato San Juan de Huesc es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 31 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Miguel Gato San Juan va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

pakocholo mix

Goles Goles

  • 138 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de David Benedit la va rematar Antonio Higuera amb una magnífica volea que va fer pujar per a pakocholo el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): pakocholo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Francisco Javier Eulate va desviar el xut final de Antonio Higuera després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Sergio Bordeje va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 15, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Francisco Javier Eulate va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del pakocholo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Donaat Hallaert, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de pakocholo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Cem Biran va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69 Francisco Javier Eulate va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Cengiz Ertürk, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del pakocholo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Óscar Rodríguez, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Óscar Rodríguez de pakocholo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fernando Schele es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.