Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mandril F.C (312060) - Alcolea AFC (776841) » 273821106: T30/J5/X

Liga 273821106 Información oficial sobre el partido 273821106 en Hattrick

22.05.2010 14:20:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 5 / X.2978 (171305)

mandril F.C Alineación oficial del equipo 'mandril F.C' en el partido 1 - 5 Alcolea AFC Alineación oficial del equipo 'Alcolea AFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
mandril F.C Alineación oficial del equipo 'mandril F.C' en el partido 1 - 5 Alcolea AFC Alineación oficial del equipo 'Alcolea AFC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mandril F.C

Goles Goles

  • 105 Minuto 61 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 61, Fernando Montemayor va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Aleix García Castris, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): El jugador de mandril Carlos Hernán Prado quasi va assolir l'empat al minut 14 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Després de 24 minuts, Cèsar Albesa va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 203 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): mandril va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Carlos Hernán Prado va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Luis Font va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Alcolea AFC

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Al minut 11 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Iván Badenes que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Iván Badenes va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 136 Minuto 39 (Gol evento especial inexperiencia rival): Pedro Calo va deixar patent la seva inexperiència al minut 39, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Iván Badenes va marcar sense oposició, posant el marcador a 0 - 3 per a Alcolea.
  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 58, Guillermo Nadal Pérez va pentinar un córner cap al segon pal que Carlos Corvinos va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 4.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Carlos Corvinos de Alcolea l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 59 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Alcolea van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 25, però el xut de Winifredo Vea des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Yerai Rodríguez, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Yerai Rodríguez va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Alcolea va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Guillermo Nadal Pérez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Carlos Corvinos després de 62 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Dídac Paladella va poder desviar-lo a córner.