Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alberto Caceres F.C. (1459416) - aguileñ@ (1368741) » 273818621: T30/J14/X

Liga 273818621 Información oficial sobre el partido 273818621 en Hattrick

24.07.2010 14:20:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 14 / X.2933 (171260)

Alberto Caceres F.C. Alineación oficial del equipo 'Alberto Caceres F.C.' en el partido 2 - 1 Los Barcelonista F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Barcelonista F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Alberto Caceres F.C. Alineación oficial del equipo 'Alberto Caceres F.C.' en el partido 4 - 0 Los Barcelonista F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Barcelonista F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 4.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alberto Caceres F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 70 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 70, José Antonio Dutari de Alberto empatava el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Alberto, atacant per l'esquerra al minut 87, va aprofitar el magnífic llançament de Alejo Rubia per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Alberto Jesús Jiménez Gracia quasi va assolir l'empat al minut 30 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Javier Paz, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en César Vinuesa va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 16 (Evento clima: sol, OK técnico): Simón Zorita semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 304 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a César Vinuesa. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Los Barcelonista F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 15 (Gol de contra por la izquierda): En Juan José Mires va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Barcelonista va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alfredo Ochoa Casado, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Barcelonista va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pablo Botilla, però el porter rival va fer una gran aturada.