Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RC Rubio (439193) - FCB mabi (1364832) » 273808204: T30/J1/X

Liga 273808204 Información oficial sobre el partido 273808204 en Hattrick

24.04.2010 14:20:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 1 / X.2748 (171075)

queso mecanico ab Alineación oficial del equipo 'queso mecanico ab' en el partido 4 - 5 Eskalerillas de Madrid Alineación oficial del equipo 'Eskalerillas de Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
queso mecanico ab Alineación oficial del equipo 'queso mecanico ab' en el partido 6 - 2 Eskalerillas de Madrid Alineación oficial del equipo 'Eskalerillas de Madrid' en el partido
Tiene mala suerte 5.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

queso mecanico ab

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a mecanico va ser Igor Villaro.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 38 gràcies a la jugada de Marcos Avilleira, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 137 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Alberto Subiras la va convertir en gol amb un remat de cap en Igor Villaro tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 40 el marcador es va actualitzar: 3 - 1.
  • 116 Minuto 42 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec José Larios Zavala sempre és una garantia. Al minut 42, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Alejandro Ramos Cervera marcar el 4 - 2 per al mecanico.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en David Settier no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Augusto Lloveras Sainz estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Marcos Avilleira. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Augusto Lloveras Sainz de mecanico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eskalerillas de Madrid

Goles Goles

  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Miguel Ybarra Gorbeña va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 29.
  • 152 Minuto 40 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Pedro Pablo Loaysa va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 40 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 153 Minuto 59 (Gol por la derecha): Els jugadors de Eskalerillas no defallien en cap moment. Producte d'això, en Fabricio Oza dos Ríos va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 3.
  • 162 Minuto 63 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 63, quan Juan Elosegui va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 4 - 4.
  • 173 Minuto 84 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Juan Elosegui va poder marcar tot sol el 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Eskalerillas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Luis Fernando Solana va desviar el xut final de Miguel Ybarra Gorbeña després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alejandro Alcántara de Eskalerillas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.