Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mother Facker (311158) - MALAGA ARCHIDONA (121871) » 273796607: T30/J13/X

Liga 273796607 Información oficial sobre el partido 273796607 en Hattrick

17.07.2010 14:20:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 13 / X.2540 (170867)

Mother Facker Alineación oficial del equipo 'Mother Facker' en el partido 4 - 4 MALAGA ARCHIDONA Alineación oficial del equipo 'MALAGA ARCHIDONA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Mother Facker Alineación oficial del equipo 'Mother Facker' en el partido 1 - 3 MALAGA ARCHIDONA Alineación oficial del equipo 'MALAGA ARCHIDONA' en el partido
Tiene bastante suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,9 % 9,3 % 67,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mother Facker

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Mother, atacant per l'esquerra al minut 35, va aprofitar el magnífic llançament de Odón Govantes per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 44 minuts, el tirador de faltes del Mother va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Próspero Humara, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Cristiano Tello, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Mother.
  • 134 Minuto 66 (Gol de penalti): Luis Torres Losada va augmentar la diferència de Mother a 4 - 2 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): En Próspero Humara va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 236 Minuto 44 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Vicente Santigosa es va comportar com un juvenil al minut 44 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 56 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Eloy Ortiz-Villajos que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

MALAGA ARCHIDONA

Goles Goles

  • 119 Minuto 43 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip ARCHIDONA va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Roberto Lanuza Urries va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 153 Minuto 62 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Roberto Lanuza Urries va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el ARCHIDONA va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 62.
  • 151 Minuto 68 (Gol por el centro): ARCHIDONA van mostrar una bona compenetració quan al minut 68 van reduir diferències a 4 - 3 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Roberto Lanuza Urries va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 164 Minuto 75 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de ARCHIDONA al minut 75. Siro Osea va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 4 - 4

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Es duien 25 minuts de partit jugats quan Hugo Yanke va estar a punt de posar per davant a ARCHIDONA amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de José María Blanco va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raúl Antoner de ARCHIDONA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Paco Pinilla de ARCHIDONA va abandonar el terreny de joc després de 81 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Raúl Palacios va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Raúl Antoner va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.