Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

New Lloreda (773715) - estrellas fugaz (1458539) » 273792079: T30/J1/X

Liga 273792079 Información oficial sobre el partido 273792079 en Hattrick

24.04.2010 14:20:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 1 / X.2460 (170787)

C.C.D Turo de la peira Alineación oficial del equipo 'C.C.D Turo de la peira' en el partido 6 - 0 wars.f.c Alineación oficial del equipo 'wars.f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.C.D Turo de la peira Alineación oficial del equipo 'C.C.D Turo de la peira' en el partido 4 - 0 wars.f.c Alineación oficial del equipo 'wars.f.c' en el partido
Tiene suerte 4.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.C.D Turo de la peira

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Győző Berényi de C.C.D aconseguir un gol al minut 28 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de C.C.D a 2 - 0. Győző Berényi va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Kalle Huhtala de C.C.D va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Alessandro Ricciardi de C.C.D va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Józef Tymiński, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a C.C.D.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59, C.C.D va aconseguir el 6 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Franciszek Frysz, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Franciszek Frysz. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 69 (Ocasión de falta): En Kalle Huhtala es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del wars.f.c. La jugada d'estratègia del C.C.D per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Győző Berényi va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adrian Bartelt es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Alessandro Ricciardi estava fent un bon partit.

wars.f.c

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 42 (Ocasión de contra de falta): wars.f.c va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Rafael Manrique Lara va anar a parar a les mans del porter.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 22 (Lesión grave): Després de 22 minuts, wars.f.c va veure com el seu jugador Sergio Pierattini havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Jesús López Ruiz entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Ángel Manuel Brañas no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.