Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tamurejo (771875) - WindTeam (989361) » 273790675: T30/J14/X

Liga 273790675 Información oficial sobre el partido 273790675 en Hattrick

24.07.2010 14:20:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 14 / X.2434 (170761)

FC San Lorenzo Alineación oficial del equipo 'FC San Lorenzo' en el partido 3 - 2 siana club de futbol Alineación oficial del equipo 'siana club de futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
FC San Lorenzo Alineación oficial del equipo 'FC San Lorenzo' en el partido 2 - 6 siana club de futbol Alineación oficial del equipo 'siana club de futbol' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,2 % 0,4 % 91,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC San Lorenzo

Goles Goles

  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Lorenzo contenien la respiració mentre en Joni Pilli s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): En Tullio Bergamin entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Lorenzo, un peu providencial d'en Cristóbal de Diego va situar el 2-0 al panell digital.
  • 123 Minuto 86 (Gol por la derecha): Corria el minut 86 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jesús Valiente Negrón, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Cristóbal de Diego va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Capoferri de Lorenzo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zeian Ordoki.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Vittorio Baccari va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Edelmiro Pemán.

siana club de futbol

Goles Goles

  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Mihály Valkay va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 1 per a futbol.
  • 163 Minuto 66 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 66. L'anotador per futbol va ser Salva Río, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Al minut 8, un refús desafortunat de Nahuel Allende Maristany, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Gonzalo Obieta no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del futbol que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Donnie van de Kraats, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joritz Berriz de futbol amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.