Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

w.cats (434485) - valencia cf valencia (798568) » 273789388: T30/J14/X

Liga 273789388 Información oficial sobre el partido 273789388 en Hattrick

24.07.2010 14:20:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 14 / X.2411 (170738)

w.cats Alineación oficial del equipo 'w.cats' en el partido 1 - 5 valencia cf valencia Alineación oficial del equipo 'valencia cf valencia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
w.cats Alineación oficial del equipo 'w.cats' en el partido 0 - 4 valencia cf valencia Alineación oficial del equipo 'valencia cf valencia' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

w.cats

Goles Goles

  • 102 Minuto 68 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de w.cats van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Joan Gisbert en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Francisco Javier Cerain de w.cats va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joan Gisbert de w.cats es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): w.cats va fer una substitució al minut 89. Enrique Pizarro va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Fernando Villaraud.

valencia cf valencia

Goles Goles

  • 135 Minuto 10 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Biel Grimalt va marcar el 0 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 136 Minuto 33 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Buenaventura Zaragueta encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Biel Grimalt anotar per a valencia el 0 - 2. Millor no veure'n la repetició.
  • 115 Minuto 43 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Francisco Javier Cerain no va poder aturar Paco Jiménez Sallas de valencia, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 43 el 0 - 3.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Javier Acevedo de valencia va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 4 al marcador.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Biel Grimalt, que va ser qui va marcar 1 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 13 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de José Sala després de 13 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Moisés Cachero va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29 de partit, Biel Grimalt va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ricardo Ñacle. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gilberto Cavalcanti de valencia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Rafael Albiñana va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.