Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ferrynan FC B (308975) - el madrid de samuel (798848) » 273788650: T30/J11/X

Liga 273788650 Información oficial sobre el partido 273788650 en Hattrick

03.07.2010 14:20:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 11 / X.2398 (170725)

likins Alineación oficial del equipo 'likins' en el partido 0 - 7 Memphis Murderers Alineación oficial del equipo 'Memphis Murderers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
likins Alineación oficial del equipo 'likins' en el partido 0 - 8 Memphis Murderers Alineación oficial del equipo 'Memphis Murderers' en el partido
Tiene un resultado normal 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

likins

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 59 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Víctor Blasco, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Murderers, però Francisco Cantera no va poder encertar el xut.
  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Dimas Barcala haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a likins al minut 83.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Ramón Campaspero de likins va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Honorato Amboaxe de likins va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Memphis Murderers

Goles Goles

  • 136 Minuto 9 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Narcís Pons s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Dimas Barcala, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 0 - 1.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Agostino Nardizzi, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Víctor Blasco, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Daniel Andrade va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 184 Minuto 60 (Gol de penalti): Murderers va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 5, quan Ramón Romero Pineda va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Dimas Barcala va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 6 per als visitants.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82, un xut de Dimas Barcala des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 7 i el públic s'enfadava.