Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amaiur - Maya (1418548) - Athletic Club Equestria (437991) » 273788581: T30/J8/X

Liga 273788581 Información oficial sobre el partido 273788581 en Hattrick

12.06.2010 14:20:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 8 / X.2397 (170724)

Atletico Vilamarxant Alineación oficial del equipo 'Atletico Vilamarxant' en el partido 4 - 2 Macavi de Levantar Alineación oficial del equipo 'Macavi de Levantar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Atletico Vilamarxant Alineación oficial del equipo 'Atletico Vilamarxant' en el partido 6 - 0 Macavi de Levantar Alineación oficial del equipo 'Macavi de Levantar' en el partido
Tiene mala suerte 6.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Vilamarxant

Goles Goles

  • 115 Minuto 8 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Krzysztof Dryjański de Vilamarxant va fer un bon esprint per escapar-se de Adrià Jover i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Ralf Brachmann va donar a Vilamarxant un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Vilamarxant va augmentar la diferència quan Balázs Osvald no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 143 Minuto 58 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Vilamarxant eren letals, i Francisco Cirera va aprofitar-ne un per aconseguir el 4 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Miho Jurković va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Vilamarxant se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30, Ralf Brachmann arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Balázs Osvald va estar a punt de sentenciar el partit al minut 66, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Macavi de Levantar

Goles Goles

  • 162 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Jesús Benedito per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Levantar van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en David Baetens va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 56 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Adrià Jover amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.