Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ses veles al vent (994850) - La Mazmorra F.C (1584583) » 273783814: T30/J6/X

Liga 273783814 Información oficial sobre el partido 273783814 en Hattrick

29.05.2010 14:20:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 6 / X.2312 (170639)

ses veles al vent Alineación oficial del equipo 'ses veles al vent' en el partido 2 - 3 La Mazmorra F.C Alineación oficial del equipo 'La Mazmorra F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ses veles al vent Alineación oficial del equipo 'ses veles al vent' en el partido 4 - 0 La Mazmorra F.C Alineación oficial del equipo 'La Mazmorra F.C' en el partido
Tiene mala suerte 4.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ses veles al vent

Goles Goles

  • 103 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els seguidors del veles van tornar a saltar d'alegria al minut 44. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Quim Barot que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 3.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Radosław Hapka, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, Víctor Manzanera va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nicanor Teixeiro.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 27 (Tirita): Passats 27 minuts de joc, en Pablo Alberca de veles va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Marek Fremel ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

La Mazmorra F.C

Goles Goles

  • 186 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Mazmorra amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Nereo Arteaga, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 136 Minuto 37 (Gol evento especial inexperiencia rival): Radosław Hapka va deixar patent la seva inexperiència al minut 37, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Marc Manresa va marcar sense oposició, posant el marcador a 0 - 2 per a Mazmorra.
  • 184 Minuto 40 (Gol de penalti): Al minut 40 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Mazmorra, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Pedro Nevers va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 43 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Valerio Fernández Daza haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Mazmorra al minut 43.
  • 216 Minuto 58 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 58 en Nereo Arteaga ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Alberto Núñez Polo el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Mazmorra va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alberto Núñez Polo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després de 76 minuts, Óscar Yanguas va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Oscar Pascual Pastor va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Al minut 39 de partit, el jugador Pedro Nevers de Mazmorra es va lesionar lleugerament però va poder continuar.