Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kachibachi (125314) - LAS CANGREJAS DE TOMARES F.C (1582794) » 273780186: T30/J7/X

Liga 273780186 Información oficial sobre el partido 273780186 en Hattrick

05.06.2010 14:20:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 7 / X.2247 (170574)

Henry's Balonpié Alineación oficial del equipo 'Henry's Balonpié' en el partido 3 - 2 LAS CANGREJAS DE TOMARES F.C Alineación oficial del equipo 'LAS CANGREJAS DE TOMARES F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Henry's Balonpié Alineación oficial del equipo 'Henry's Balonpié' en el partido 4 - 2 LAS CANGREJAS DE TOMARES F.C Alineación oficial del equipo 'LAS CANGREJAS DE TOMARES F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,3 % 0,8 % 11,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Henry's Balonpié

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Guillermo Martí de Balonpié aconseguir un gol al minut 8 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Balonpié s'avançava al marcador al minut 24, després d'un rebot que va caçar en Jorge González Arguimanes per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 65 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 65 gràcies a la jugada de Rafael González-Llano, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ramón Robledo al minut 32 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sebastià Ribera va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ricardo Moreno Cabello no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Rafael González-Llano estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sytze Vincken de Balonpié va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 21 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Sytze Vincken va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

LAS CANGREJAS DE TOMARES F.C

Goles Goles

  • 116 Minuto 9 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 9, en Antonio Piñero del CANGREJAS va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Abraham Xirgu que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.
  • 163 Minuto 50 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 50. L'anotador per CANGREJAS va ser Miguel Ibarluce, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Miguel Ibarluce, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 58 però la pilota va sortir lleugerament desviada.