Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Petrel.F.C. (437300) - atmad (1600943) » 273770413: T30/J2/X

Liga 273770413 Información oficial sobre el partido 273770413 en Hattrick

01.05.2010 14:20:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 2 / X.2073 (170400)

Petrel.F.C. Alineación oficial del equipo 'Petrel.F.C.' en el partido 3 - 4 atmad Alineación oficial del equipo 'atmad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Petrel.F.C. Alineación oficial del equipo 'Petrel.F.C.' en el partido 1 - 8 atmad Alineación oficial del equipo 'atmad' en el partido
Tiene suerte 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Petrel.F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): En Xavier Bonmatí va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Petrel.F.C. prenia la batuta de l'encontre al minut 34, quan en Xavier Bonmatí va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 116 Minuto 39 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 39 minuts quan Ramón Guemes va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Xavier Bonmatí, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 44 quan Xavier Bonmatí de Petrel.F.C. gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 88 (Tirita): Passats 88 minuts de joc, en Enrique Serna de Petrel.F.C. va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 88 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Zas Cardalda no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

atmad

Goles Goles

  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Rodrigo Capmany que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 151 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 els aficionats de atmad van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Rodrigo Capmany va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 160 Minuto 85 (Gol de falta): atmad, al minut 85, van igualar el marcador a 3 - 3 gràcies a un bon llançament de falta de Antonio Blanco.
  • 171 Minuto 88 (Gol por el centro): atmad agafava avantatge al minut 88 de joc en marcar el 3 - 4 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Antonio Tamariz Vargas amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Felipe Desmás de atmad, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 260 Minuto 85 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Antonio Blanco, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Antonio Tamariz Vargas, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 88 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. atmad va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roger Arbós de atmad es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Xira de atmad va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Antonio Blanco de atmad va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Mikel Agiriano va prendre el seu rol al minut 87.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Rodrigo Capmany no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.