Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

XEXU TEAM (1462486) - El Mamba Negra (1584626) » 273767395: T30/J4/X

Liga 273767395 Información oficial sobre el partido 273767395 en Hattrick

15.05.2010 14:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 4 / X.2019 (167274)

XEXU TEAM Alineación oficial del equipo 'XEXU TEAM' en el partido 1 - 5 The Strokes team Alineación oficial del equipo 'The Strokes team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
XEXU TEAM Alineación oficial del equipo 'XEXU TEAM' en el partido 1 - 9 The Strokes team Alineación oficial del equipo 'The Strokes team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

XEXU TEAM

Goles Goles

  • 138 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Josep Graells la va rematar Rafael Maestro Lista amb una magnífica volea que va fer pujar per a XEXU el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Felipe Garcés va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Felipe Garcés de XEXU es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Michelangelo Fassio de XEXU va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

The Strokes team

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Juan Lucas de Strokes va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Marcelo Baños va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 78 de partit va donar a Strokes l'avantatge per 1 - 3. Miguel Pérez Cerro en va ser l'anotador.
  • 119 Minuto 83 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Miguel Alberto Angulo el va rematar Marcelo Baños amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 4.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Claudi Colom va ser l'anotador del 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 2 (Ocasión tiro lejano): Al minut 2 un refús amb el peu d'en Francisco Tello va anar a parar als peus del Erasmo Beresmo que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 18 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Strokes tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Luis Miller ho va intentar al minut 18 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 29 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Strokes va deixar en bona posició a en Miguel Alberto Angulo per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.