Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

steaua no es potable.. (122021) - Luceni FC (993854) » 273767106: T30/J2/X

Liga 273767106 Información oficial sobre el partido 273767106 en Hattrick

01.05.2010 14:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 2 / X.2014 (167269)

steaua no es potable.. Alineación oficial del equipo 'steaua no es potable..' en el partido 2 - 7 el equipo del TAO Alineación oficial del equipo 'el equipo del TAO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
steaua no es potable.. Alineación oficial del equipo 'steaua no es potable..' en el partido 0 - 10 el equipo del TAO Alineación oficial del equipo 'el equipo del TAO' en el partido
Tiene suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

steaua no es potable..

Goles Goles

  • 102 Minuto 38 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de steaua van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Miguel Moncada en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.
  • 103 Minuto 83 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de steaua per la dreta va donar com a resultat un gol de Miguel Moncada al minut 83 que reduïa la distància a 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Simon Tressler no oblidarà el que li va passar durant el minut 28. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 219 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Óscar Pombo va poder marcar per a steaua en un servei de cantonada picat per en Alfonso Sini quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 208 Minuto 85 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Evencio Angueira de steaua va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Ferriol Cots que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Harto Jaakkola de steaua va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paulo Imbullusqueta de steaua va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Simon Tressler.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Harto Jaakkola de steaua va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Marcos Sánchez Palanco va prendre el seu rol al minut 39.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): Després de 88 minuts jugats, Evencio Angueira es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Marcos Cereceda.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Marcos Sánchez Palanco, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

el equipo del TAO

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de equipo va ser finalitzada des de l'esquerra per Ronny Berkers al minut 14. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 141 Minuto 22 (Gol de contra por el centro): Adolfo Torrea va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, equipo, al minut 22. El marcador va canviar a 0 - 2.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Pedro Blanca va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 31, i va fer pujar el 0 - 3 per a equipo.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Ángel Manuel Mato va aprofitar un error defensiu al minut 41, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a equipo.
  • 184 Minuto 51 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al equipo per augmentar la diferència al marcador a 1 - 5 al minut 51. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Iñaki Puig. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ruben Fumega de equipo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 6 al minut 84 de partit.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del steaua. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ronny Berkers la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del equipo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 7 arribava al minut 87.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iñaki Puig de equipo es va emportar una amonestació al minut 19 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Pedro Blanca no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.