Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

esta ves en zerio (1421267) - +egehtehthrhtr (309074) » 273764501: T30/J8/X

Liga 273764501 Información oficial sobre el partido 273764501 en Hattrick

12.06.2010 14:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 8 / X.1967 (167222)

Solfamidas Alineación oficial del equipo 'Solfamidas' en el partido 7 - 1 +egehtehthrhtr Alineación oficial del equipo '+egehtehthrhtr' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Solfamidas Alineación oficial del equipo 'Solfamidas' en el partido 7 - 0 +egehtehthrhtr Alineación oficial del equipo '+egehtehthrhtr' en el partido
Tiene un resultado normal 7.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Solfamidas

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Solfamidas, atacant per l'esquerra al minut 11, va aprofitar el magnífic llançament de Fernando Ricardos per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 138 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Wernher Wolfrathshausen la va rematar Jorge Negro amb una magnífica volea que va fer pujar per a Solfamidas el 2 - 0.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): Solfamidas va aconseguir el 3 - 0 quan Ansgar Kuhbrücke va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jorge Negro va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Solfamidas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Georg Zimmermann progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Georg Zimmermann, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 1 per a Solfamidas.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Solfamidas a 7 - 1. Carlos Del Valle va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): En Jorge Negro es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Solfamidas la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, David Caballeria gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gustavo Anido-Milleiro va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Jorge Negro, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

+egehtehthrhtr

Goles Goles

  • 154 Minuto 24 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 1 va ser Nèstor Llaurador. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de +egehtehthrhtr, l'equip va recuperar la pilota al minut 75 i va contraatacar. En Gonzalo Intriago va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 51 (Tarjeta roja directa): Al minut 51, Bieito Brandín de +egehtehthrhtr va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.