Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CarlosClub (1594510) - PAVITO FC (1337767) » 273759437: T30/J2/X

Liga 273759437 Información oficial sobre el partido 273759437 en Hattrick

01.05.2010 14:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 2 / X.1877 (167132)

CarlosClub Alineación oficial del equipo 'CarlosClub' en el partido 0 - 3 Svensk Rayo Alineación oficial del equipo 'Svensk Rayo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CarlosClub Alineación oficial del equipo 'CarlosClub' en el partido 3 - 2 Svensk Rayo Alineación oficial del equipo 'Svensk Rayo' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,4 % 13,2 % 24,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CarlosClub

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): CarlosClub va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Blas Varela en un 1 contra 1 amb el porter Richi Cayon, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 205 Minuto 24 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Pol Mahedero era fer passades de llarga distància. Al minut 24 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Pedro Montilla però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, Miguel Vana va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Xervasio Paris de CarlosClub va intentar batre la porteria rival al minut 53 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de CarlosClub la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Montilla de CarlosClub va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 88 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Luis Marche ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Svensk Rayo

Goles Goles

  • 142 Minuto 26 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Vermudo Lamela de Svensk va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Deogracias Bretoña, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Vermudo Lamela de Svensk va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 89. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Narcís Soliguer quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Lluís Moratones, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 239 Minuto 85 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Deogracias Bretoña va ridiculitzar a en Blas Varela amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Macià Rosselló.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 88 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Gonzalo Ferreira.