Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Viva Alicante (439679) - Litium (118922) » 273759410: T30/J9/X

Liga 273759410 Información oficial sobre el partido 273759410 en Hattrick

19.06.2010 14:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 9 / X.1876 (167131)

Comarca Cuencas Mineras F.C. Alineación oficial del equipo 'Comarca Cuencas Mineras F.C.' en el partido 5 - 0 Litium Alineación oficial del equipo 'Litium' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Comarca Cuencas Mineras F.C. Alineación oficial del equipo 'Comarca Cuencas Mineras F.C.' en el partido 4 - 1 Litium Alineación oficial del equipo 'Litium' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,7 % 0,6 % 9,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Comarca Cuencas Mineras F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Damián Abalde, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Comarca se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 21.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): En Marco Díaz de Comarca va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 105 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Damián Abalde va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Marco Díaz va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Comarca posava el marcador 3 a 0.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Comarca va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Juan Muñoz des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Comarca pel centre va donar un gran resultat: el gol de Marco Díaz va posar el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 36 (Ocasión de penalti): Al minut 36 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Miloš Bém, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Litium. La jugada d'estratègia del Comarca per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Sergio Romero va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Enrique Huerta de Comarca va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marco Díaz de Comarca es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 32 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a Comarca, Claus Rosendahl va caure lesionat al minut 32, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.
  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Semblava que Sergio Romero s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Miloš Bém va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Litium

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Ilorobeitia de Litium va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Cristian Calveras estava fent un bon partit.