Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fc stons (490125) - F.C.Triana (440199) » 273758679: T30/J9/X

Liga 273758679 Información oficial sobre el partido 273758679 en Hattrick

19.06.2010 14:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 9 / X.1863 (167118)

antrodace fc Alineación oficial del equipo 'antrodace fc' en el partido 3 - 2 OS DE BALAGUER Alineación oficial del equipo 'OS DE BALAGUER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
antrodace fc Alineación oficial del equipo 'antrodace fc' en el partido 5 - 0 OS DE BALAGUER Alineación oficial del equipo 'OS DE BALAGUER' en el partido
Tiene mala suerte 4.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

antrodace fc

Goles Goles

  • 119 Minuto 16 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Ángel Gómez sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Vito Carro que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): antrodace, atacant per l'esquerra al minut 68, va aprofitar el magnífic llançament de Marin-Gabriel Petrilă per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ondřej Kaniok, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): antrodace va estar a punt de posar-se per davant al minut 43 però Ulrik Albrechtsen va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El jugador local Marin-Gabriel Petrilă per poc que no incrementa el marcador al minut 83. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Andrej Kashalevich va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Vito Carro s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Era el minut 28 quan després d'una dura entrada, el jugador Ulrik Albrechtsen de antrodace s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

OS DE BALAGUER

Goles Goles

  • 164 Minuto 29 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Toni Puronaho marqués l'empat. Al minut 29 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 153 Minuto 87 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Mile Spirkovski va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el BALAGUER va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 87.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Raúl Aribau ocupà el lloc d'en Jesús Solano al 40 minuts, dos minuts després que el jugador de BALAGUER quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.