Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mallorkaos (1595223) - Los Crackys (1433911) » 273758181: T30/J10/X

Liga 273758181 Información oficial sobre el partido 273758181 en Hattrick

26.06.2010 14:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 10 / X.1854 (167109)

cayejeros futb ols clu Alineación oficial del equipo 'cayejeros futb ols clu' en el partido 3 - 1 Los Crackys Alineación oficial del equipo 'Los Crackys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
cayejeros futb ols clu Alineación oficial del equipo 'cayejeros futb ols clu' en el partido 6 - 0 Los Crackys Alineación oficial del equipo 'Los Crackys' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cayejeros futb ols clu

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): cayejeros prenia la batuta de l'encontre al minut 23, quan en Gonzalo Centellas va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66 els aficionats van embogir quan en David Martínez va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de cayejeros.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Manuel Montero de cayejeros va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Francisco Suñer va estar a punt de sentenciar el partit al minut 88, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel Montero de cayejeros es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Gonzalo Centellas de cayejeros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 88 (Lesión): cayejeros es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Raúl Maino no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Felipe Viudo al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 22 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Raúl Maino se sentia fresc com una rosa.
  • 304 Minuto 85 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Manuel Montero va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

Los Crackys

Goles Goles

  • 164 Minuto 36 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Crackys al minut 36. Mateu Botey va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, David Martínez va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paulos Lois.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 89 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 89 de partit, quan un jugador de Crackys, en José María Gorgoji, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.