Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD Libunca (1434166) - Real Betis El Pla (491896) » 273753913: T30/J7/X

Liga 273753913 Información oficial sobre el partido 273753913 en Hattrick

05.06.2010 14:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 7 / X.1778 (167033)

c.f. sant boi cope Alineación oficial del equipo 'c.f. sant boi cope' en el partido 2 - 5 CD Puerto de la Cruz Alineación oficial del equipo 'CD Puerto de la Cruz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
c.f. sant boi cope Alineación oficial del equipo 'c.f. sant boi cope' en el partido 1 - 7 CD Puerto de la Cruz Alineación oficial del equipo 'CD Puerto de la Cruz' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

c.f. sant boi cope

Goles Goles

  • 139 Minuto 27 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de c.f. Ignasi Massa va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Peter Nielsen va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 1 al marcador.
  • 103 Minuto 73 (Gol por la derecha): Passava el minut 73 del matx, quan l'atent Ignasi Massa va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 5, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 15 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Amadeusz Sobota no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ottavio Scarpati estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del c.f. van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jaime Carrizo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Sergi Fabra no va entrar per centímetres.

CD Puerto de la Cruz

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Puerto prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Lleyton Maandag.
  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): Amb 35 minuts jugats, Salvador Vinambres de Puerto va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, un xut de Pekka Käsmä des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Pekka Käsmä va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.
  • 119 Minuto 64 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Constantino Pestaña el va rematar Amarante Chamorro amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Amarante Chamorro va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Reinaldo Tomé de Puerto va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 77 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Amadeusz Sobota de Puerto va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Amadeusz Sobota es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.