Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

a ponte (1432386) - gonxis (436323) » 273752398: T30/J7/X

Liga 273752398 Información oficial sobre el partido 273752398 en Hattrick

05.06.2010 14:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 7 / X.1751 (167006)

a ponte Alineación oficial del equipo 'a ponte' en el partido 0 - 10 A'Tuin Alineación oficial del equipo 'A'Tuin' en el partido
a ponte Alineación oficial del equipo 'a ponte' en el partido 0 - 10 A'Tuin Alineación oficial del equipo 'A'Tuin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
a ponte Alineación oficial del equipo 'a ponte' en el partido 0 - 4 A'Tuin Alineación oficial del equipo 'A'Tuin' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

a ponte

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en David Urquiza va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 16 minuts, en Isidre Pons no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mario Rodrigo Xiraldez de ponte va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

A'Tuin

Goles Goles

  • 143 Minuto 14 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de ATuin eren letals, i Héctor Villaverde va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 119 Minuto 18 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Joseph De Boom va treure un córner llarg cap al segon pal que en Alonso Torres Camargo, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.
  • 182 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Sercan Balkın va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24, ATuin va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Hüseyin Kağan Avşar, amb un xut sec des de la dreta.
  • 108 Minuto 68 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 68, en Joseph De Boom la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Héctor Villaverde que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Joseph De Boom de ATuin l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 71 de partit.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, Sercan Balkın va augmentar l'avantatge de ATuin a 0 - 7 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del ATuin van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Hüseyin Kağan Avşar va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 8 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Kenn Aaen va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 85, i va fer pujar el 0 - 9 per a ATuin.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88, els visitants es van col·locar 0 - 10 per sobre quan Sercan Balkın va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Fernando Carquizano va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 23, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Carquizano.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joseph De Boom de ATuin va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Timo Hynynen de ATuin va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Héctor Villaverde va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de ATuin es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.