Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RSG Cosgaya CF (1598322) - Kiero a mis Zorritas (488249) » 273751367: T30/J1/X

Liga 273751367 Información oficial sobre el partido 273751367 en Hattrick

24.04.2010 14:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 1 / X.1733 (166988)

EMF CRISTINENC Alineación oficial del equipo 'EMF CRISTINENC' en el partido 5 - 0 Kiero a mis Zorritas Alineación oficial del equipo 'Kiero a mis Zorritas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
EMF CRISTINENC Alineación oficial del equipo 'EMF CRISTINENC' en el partido 3 - 0 Kiero a mis Zorritas Alineación oficial del equipo 'Kiero a mis Zorritas' en el partido
Tiene suerte 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EMF CRISTINENC

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 11 gràcies a la jugada de David Olmos, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 16 (Gol por la derecha): Amb 16 minuts jugats, en Florent Jochmans va augmentar l'avantatge de CRISTINENC a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 137 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Camilo Marquitos va anar a parar al cap de David Olmos que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a CRISTINENC el 3 - 0.
  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Lorenzo Francolino estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Antonio de la Pinta va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 0 al minut 82.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): En David Olmos va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Passaven 25 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Tekin Gülder va rematar alt.
  • 219 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En David Olmos va poder marcar per a CRISTINENC en un servei de cantonada picat per en Jacob Thörnblad quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 230 Minuto 70 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Jacob Thörnblad, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): En Jacob Thörnblad es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jacob Thörnblad de CRISTINENC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Kiero a mis Zorritas

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 10, Joanot Castelló de Zorritas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.