Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dorito's Chilli (1589421) - Alalpardo F.C. (122372) » 273747463: T30/J5/X

Liga 273747463 Información oficial sobre el partido 273747463 en Hattrick

22.05.2010 14:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 5 / X.1663 (166918)

fc. rubio timisoara Alineación oficial del equipo 'fc. rubio timisoara' en el partido 4 - 3 meristeam Alineación oficial del equipo 'meristeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fc. rubio timisoara Alineación oficial del equipo 'fc. rubio timisoara' en el partido 0 - 2 meristeam Alineación oficial del equipo 'meristeam' en el partido
Tiene mucha potra 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,6 % 0,3 % 93,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc. rubio timisoara

Goles Goles

  • 124 Minuto 19 (Gol de penalti): Corria el minut 19, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. timisoara s'avançava en el marcador després que en Christian Jirón Sietes xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 142 Minuto 54 (Gol de contra por la izquierda): En Christian Jirón Sietes va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 66, el timisoara va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en David Úrculo, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 1.
  • 130 Minuto 78 (Gol de falta): El gol de falta de Christian Jirón Sietes sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 78 i ampliar l'avantatge de timisoara a 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ernest Bolin al minut 73 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pedro Aldeondo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Al minut 31, José Rincón de timisoara es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

meristeam

Goles Goles

  • 163 Minuto 40 (Gol por la derecha): El jugador visitant Brahim Bouglia va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 40 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 151 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 els aficionats de meristeam van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Daniel Marquès va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 151 Minuto 80 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 80 del partit, anotant el 4 - 3, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Ignacio Valduerteles.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 Ignacio Valduerteles va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Diego Palomino va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 209 Minuto 52 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Jesús Zayas Ponce va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Daniel Marquès. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 270 Minuto 53 (Ocasión de falta): En Ignacio Valduerteles va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 53. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Brahim Bouglia es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Xil Brión.