Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

escopetas (989777) - Parro C.F (1370766) » 273747144: T30/J6/X

Liga 273747144 Información oficial sobre el partido 273747144 en Hattrick

29.05.2010 14:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 6 / X.1657 (166912)

escopetas Alineación oficial del equipo 'escopetas' en el partido 7 - 2 Parro C.F Alineación oficial del equipo 'Parro C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
escopetas Alineación oficial del equipo 'escopetas' en el partido 7 - 0 Parro C.F Alineación oficial del equipo 'Parro C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 7.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

escopetas

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Fausto Martins, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, escopetas va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de José Pérez Rubio, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Amb 39 minuts jugats, en José Pérez Rubio va augmentar l'avantatge de escopetas a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): escopetas va aconseguir el 5 - 2 quan Mateu Selga va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de escopetas a 6 - 2. Francisco Calzadilla va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Jaime Vázquez de escopetas va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 7 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 77 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Edu Capellades va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 77 de joc.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Óscar Asturias una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Sergio Araujo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Diego Calzador, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Parro C.F

Goles Goles

  • 109 Minuto 29 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Jordi Peguera se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de José Pérez Rubio que va anotar el 1 - 0 per a escopetas sense cap impediment.
  • 153 Minuto 40 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Miquel Toldrà va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Parro va reduir diferències al marcador: 4 - 1 al minut 40.
  • 108 Minuto 51 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 51, en Ignacio Pita la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Miquel Toldrà que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 16, Armando Urigarri de Parro va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 32 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Armando Urigarri de Parro va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".