Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rockotrolo team (1594993) - Valverde de Mérida C.F. (996031) » 273745978: T30/J11/X

Liga 273745978 Información oficial sobre el partido 273745978 en Hattrick

03.07.2010 14:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 11 / X.1636 (166891)

C.E Esporles Alineación oficial del equipo 'C.E Esporles' en el partido 0 - 3 CD Agudo Alineación oficial del equipo 'CD Agudo ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.E Esporles Alineación oficial del equipo 'C.E Esporles' en el partido 0 - 4 CD Agudo Alineación oficial del equipo 'CD Agudo ' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E Esporles

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lesław Gocłowski de esxrls amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): Pedro Imbullusqueta de esxrls va abandonar el terreny de joc després de 24 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Paulo Monteiro va entrar en el seu lloc.

CD Agudo

Goles Goles

  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Pablo Daruech la va rematar Agustín Moreira amb una magnífica volea que va fer pujar per a CD.AG el 0 - 1.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 79, CD.AG va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Marcel Lechnitzky.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 81 minuts, el tirador de faltes del CD.AG va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Enis Agolli, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Agustín Moreira va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 10, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Diego Guilisasti va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ilie Perjă no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Pablo Daruech estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): CD.AG va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Agustín Moreira va quedar-se sol davant el porter Diego Guilisasti, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del CD.AG que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Edu Menezes, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Samuele Arcuato va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 72, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Pablo Daruech, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 77 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. CD.AG va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edu Menezes.
  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Al minut 40, Alain Guillemain de CD.AG va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): Després de 73 minuts jugats, Samuele Arcuato es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Shimon Engler.