Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Foot-ball Club Barcelona (1418124) - Gerard Pique F.C. (1591738) » 273743203: T30/J5/X

Liga 273743203 Información oficial sobre el partido 273743203 en Hattrick

22.05.2010 14:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 5 / X.1587 (166842)

Foot-ball Club Barcelona Alineación oficial del equipo 'Foot-ball Club Barcelona' en el partido 4 - 5 Gerard Pique F.C. Alineación oficial del equipo 'Gerard Pique F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Foot-ball Club Barcelona Alineación oficial del equipo 'Foot-ball Club Barcelona' en el partido 4 - 1 Gerard Pique F.C. Alineación oficial del equipo 'Gerard Pique F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 4.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,7 % 0,4 % 7,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Foot-ball Club Barcelona

Goles Goles

  • 103 Minuto 25 (Gol por la derecha): Els seguidors del Foot-ball van tornar a saltar d'alegria al minut 25. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Txipi Etxegarai que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 3.
  • 101 Minuto 39 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Óscar Rebolledo, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Foot-ball.
  • 102 Minuto 75 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 75 de partit i el marcador es posà 3 - 4 quan en Óscar Rebolledo, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Foot-ball a l'empat.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Óscar Noriega s'emportà una gran ovació del públic local al minut 79, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 15 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Francisco de Asís Sáinz Espuelas no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Livio Abánades estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 201 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Cibrao Calviño no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Livio Abánades de Foot-ball va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Al minut 73, Bertrán Refojo de Foot-ball es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Gerard Pique F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): Amb 5 minuts jugats, Francisco de Asís Sáinz Espuelas de Gerard va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 11 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Gumersindo Melojo de Gerard l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 11 de partit.
  • 182 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Gerbasi Gerrikabeitia va aprofitar un error defensiu al minut 24, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Gerard.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 59 de partit va donar a Gerard l'avantatge per 2 - 4. Francisco de Asís Sáinz Espuelas en va ser l'anotador.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Gerbasi Gerrikabeitia va poder marcar tot sol el 4 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberte Barcia de Gerard va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 22 (Tirita): Passats 22 minuts de joc, en Rafael Deuceln de Gerard va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.