Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nombres Respetuosos por favor F.C. (119382) - barcenas (120037) » 273741647: T30/J7/X

Liga 273741647 Información oficial sobre el partido 273741647 en Hattrick

05.06.2010 14:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 7 / X.1559 (166814)

Nombres Respetuosos por favor F.C. Alineación oficial del equipo 'Nombres Respetuosos por favor F.C.' en el partido 0 - 7 barcenas Alineación oficial del equipo 'barcenas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Nombres Respetuosos por favor F.C. Alineación oficial del equipo 'Nombres Respetuosos por favor F.C.' en el partido 1 - 5 barcenas Alineación oficial del equipo 'barcenas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,7 % 0,2 % 95,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nombres Respetuosos por favor F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Francisco Lobo Heras de Nombres va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Nombres sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Manuel Castro-Pinos, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 48 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 202 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Nombres va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 49 que Laureano Caamaño no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Filemón Velo de Nombres es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Francisco Lobo Heras va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Nombres estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

barcenas

Goles Goles

  • 170 Minuto 30 (Gol de falta): Al minut 30, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Gorka Agirre posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al 32 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a barcenas augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Pedro Rey-Martínez es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Guillermo Iturricha va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Fernando Bueno va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 35, i va fer pujar el 0 - 4 per a barcenas.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Francisco Castro-Medinilla, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71, barcenas va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Fernando Bueno, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Fernando Bueno de barcenas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 7 al minut 72. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de barcenas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Fernando Bueno va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jaume Oriol de barcenas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cristòfol Dexeus de barcenas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.