Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF shyrius (794097) - -AC- Milan (1581064) » 273740859: T30/J6/X

Liga 273740859 Información oficial sobre el partido 273740859 en Hattrick

29.05.2010 14:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 6 / X.1545 (166800)

Ciutat de Cullera Alineación oficial del equipo 'Ciutat de Cullera' en el partido 4 - 2 -AC- Milan Alineación oficial del equipo '-AC- Milan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Ciutat de Cullera Alineación oficial del equipo 'Ciutat de Cullera' en el partido 6 - 0 -AC- Milan Alineación oficial del equipo '-AC- Milan' en el partido
Tiene mala suerte 6.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ciutat de Cullera

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Passats 15 minuts, Juan Castellanos, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Cullera es posava per davant!
  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Cullera s'avançava al marcador al minut 29, després d'un rebot que va caçar en Jorge Martínez per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54 els aficionats van embogir quan en Ioritz Morera va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Cullera.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jorge Martínez, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Cullera.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a Cullera per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Bastian Ruhlmann, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ioritz Morera es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 14 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Teotónio Beja va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Daniel Montiel.

-AC- Milan

Goles Goles

  • 140 Minuto 23 (Gol de contra de falta): El contraatac de Milan va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Peter Grasl va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 1!
  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Milan va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Cédric Treille va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Peter Grasl marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Ediberto Carnaxide que va xutar a fora per molt poc.
  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Pekka Kerman quasi aconsegueix empatar per Milan al minut 73, però Daniel Montiel va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Oskari Käki de Milan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Arnold Huyard de Milan va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 79 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Milan puguin veure en Volker Stefaniak jugant de nou; ja que al minut 79 va ser retirat del camp amb una greu lesió. David Soverini el va substituir sense tenir temps d'escalfar.