Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bellotero ketaminoso AC (990386) - gavilanes c.f. (778452) » 273739432: T30/J13/X

Liga 273739432 Información oficial sobre el partido 273739432 en Hattrick

17.07.2010 14:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 13 / X.1519 (166774)

sporting de tuberias Alineación oficial del equipo 'sporting de tuberias' en el partido 4 - 2 gavilanes c.f. Alineación oficial del equipo 'gavilanes c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
sporting de tuberias Alineación oficial del equipo 'sporting de tuberias' en el partido 4 - 2 gavilanes c.f. Alineación oficial del equipo 'gavilanes c.f.' en el partido
Tiene un resultado normal 4.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,2 % 3,2 % 17,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sporting de tuberias

Goles Goles

  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els jugadors del sporting amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 35, deixant David Hijar en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Enrique Ortiz va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 37.
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): sporting, atacant per l'esquerra al minut 82, va aprofitar el magnífic llançament de Eduard Fabra per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Eduard Fabra de sporting va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Eduard Fabra del sporting ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): sporting va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 77 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Enrique Ortiz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Xevi Salcedo va estar a punt d'avançar els locals al minut 81 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): sporting va fer una substitució al minut 79. David Hijar va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Miguel Sidro Herrera.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Després de 83 minuts jugats, Pedro Floriategui es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Enrique Giménez.

gavilanes c.f.

Goles Goles

  • 141 Minuto 17 (Gol de contra por el centro): Juan Cortet va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, gavilanes, al minut 17. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Camilo Bora va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Fernando Gallardo va fer una magnífica centrada, però la rematada de Óscar Garriador va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de gavilanes va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Héctor Tamariz Vargas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Armiche Palafox Tabuenca de gavilanes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Israel Foga va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.