Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Vallecano S.A.D. (797904) - Bayern de Moustache (1594861) » 273738049: T30/J3/X

Liga 273738049 Información oficial sobre el partido 273738049 en Hattrick

08.05.2010 14:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 3 / X.1495 (166750)

Sport si llueve Alineación oficial del equipo 'Sport si llueve' en el partido 6 - 3 Bayern de Moustache Alineación oficial del equipo 'Bayern de Moustache' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Sport si llueve Alineación oficial del equipo 'Sport si llueve' en el partido 9 - 0 Bayern de Moustache Alineación oficial del equipo 'Bayern de Moustache' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sport si llueve

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Hjalmar Märkälä va donar a llueve un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 134 Minuto 24 (Gol de penalti): Gottlieb Zemp va augmentar la diferència de llueve a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 122 Minuto 56 (Gol por la izquierda): llueve, atacant per l'esquerra al minut 56, va aprofitar el magnífic llançament de Quique Melchor per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els seguidors del llueve contenien la respiració mentre en Gottlieb Zemp s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 4 - 3 per als locals.
  • 186 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de llueve amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Quique Melchor, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 5 - 3 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Hjalmar Märkälä va aprofitar per marcar el 6 - 3 a plaer.

Bayern de Moustache

Goles Goles

  • 136 Minuto 30 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Luis Terroba s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Ignacio Sanz, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 2 - 1.
  • 163 Minuto 55 (Gol por la derecha): El jugador visitant Serafín Noreña va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 55 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 164 Minuto 66 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Ignacio Escolano va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 6 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Rubén Villagómez es va comportar com un juvenil al minut 6 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Ignacio Escolano va fer una jugada per la banda esquerra, però Gyula Dobrovolszki va aturar el seu xut.
  • 253 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Moustache van seguir progressant per la banda dreta. Ignacio Escolano va tenir la seva oportunitat al minut 85, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Raül Rangil de Moustache va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.