Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

marcet (310260) - atlético puerto (794589) » 273735603: T30/J8/X

Liga 273735603 Información oficial sobre el partido 273735603 en Hattrick

12.06.2010 14:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 8 / X.1451 (166706)

marcet Alineación oficial del equipo 'marcet' en el partido 1 - 4 atlético puerto Alineación oficial del equipo 'atlético puerto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
marcet Alineación oficial del equipo 'marcet' en el partido 3 - 1 atlético puerto Alineación oficial del equipo 'atlético puerto' en el partido
Tiene mala suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

marcet

Goles Goles

  • 103 Minuto 70 (Gol por la derecha): Passava el minut 70 del matx, quan l'atent Heriberto Falconi va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 16 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): marcet va estar a punt de marcar quan Raúl Montoya va fer una passada impressionant a Adrián Arana, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): marcet va estar a punt de posar-se per davant al minut 20 però Adrián Arana va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): marcet va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 27 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Raúl Montoya ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 203 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En José Calis no oblidarà el que li va passar durant el minut 40. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aitami Ballestín.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Santiago Peña es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): El jugador de marcet Raúl Montoya va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Aitami Ballestín va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 66 (Tirita (médico)): Felip Canós va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

atlético puerto

Goles Goles

  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): atlético sabia com jugar al contraatac, i al minut 28, Paco Reina va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Edu Jiménez Terol va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de atlético, Regino Del Valle, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, atlético va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Paco Pepe Guadalajara, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Juanma Egurza va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Avelino Beitia de atlético amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Chema Elgucena de atlético va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 68 (Lesión): Paco Reina va sortir coix del terreny de joc, substituït per Juanma Egurza. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.